Virtualoso a T-systems legújabb lenyúlási elképzelése, amivel kkv-knek támad. Remélem belebuknak.

Ugyanazt adják, mint a google apps csak hangyafasznyit drágábban. Ha ugyanazt a szolgáltatás-csomagot rakom össze, amit a google INGYEN ad, akkor havonta 22.500 Ft-ot nyúl le a kisvállalatok segítője felhasználónként (10 felhasználó havonta 225.000 Ft). 

Amilyen hülyék a magyar cégek, biztos lesz néhány, aki vesz a matávtól, nomeg az agresszív marketing is hozzá fog ehhez járulni. Szégyen az országra, szégyen a vevőkre, és szégyen a matávra.

 

Végre megint

2009.06.25. 22:57

fogyok.

 

Péntektől szerdáig egyáltalán nem csökkent a súlyom, sőt, volt hogy feljebb ment, amin erősen aggódtam, tudva hogy mi a tét :)

Betartottam minden diétát, de talán a vasárnap délutáni jutalom - szabad evés - volt egy kicsit túlságosan junk food. (Bigmac menü + tortilla a moziban)

Aztán ma reggel egy kilóval könnyebb lettem végre. Így a most következő vasárnapi szabad evés is korlátok közé kerül majd, talán egy kis hagymás rostélyost engedek meg majd magamnak.

 

Szex terén sajna szünetet kell tartani vérzős napok miatt, de hamarosan újult erővel folytatjuk ezt is. Remélem hamarosan négyesben :)

ez itt nem a reklám helye

2009.06.25. 15:32

A minap átadtam tapasztalataimat Gombóc Arturnak és Szerénkének a Cefamadarról. Ezt is bevetettem a verseny érdekében. Aki még nem tudná, ez egy homeopátiás gyógyszerkészítmény. Napi 3 bogyót kell belőle elszopogatni, lassan, hogy a nyálkahártyán keresztül szépen lassan felszívódjon. Mivel homeopátiáról van szó, szükség volt menthol, menta nélküli ELMEX fogkrém beszerzésére is!

Hatás: negyedik napja szedem és nem veszem észre az éhséget, nincsenek éhségrohamok! Ez már fél siker! Napközben inkább azon veszem magam észre, hogy kéne már valamit ennem is, egyszerűen elfeledteti az éhséget.

Két hét alatt meglesz a 6 kg, egy hónap alatt remélem a 9kg!

 

 

 

Zsírverseny újratöltve

2009.06.19. 12:57

Helyzetjelentés

Gombóc Arturral beszéltük, hogy a legfontosabb az, hogy az ember fejben elhatározza az egészet. Itt konkrétan a zsírvesenyről van szó. A kollégáim jóvoltából sajnos a hétköznapi diétás étkezés, ami egy ajánlás szerint történhetne, gyakorlatilag meghiúsult. De! Az éttermi,menzai étkezés is lehet mennyiségileg kevés, lehet szénhidrátszegény, lehet reformkonyha. Ezt próbálom tartani, eddig sikerrel!

Üzenem Gombócnak, Lukréciának, meg Szerénkének, hogy a súly/tömeg a megbeszélteknek megfelelően alakul, senkinek sem kell majd csalódnia bennem, így a kellemes szexuális együttlét/együttlétek sem forognak veszélyben.

Jelenlegi BMI 31,1, cél pedig a 27,77. Drukkoljatok!

Ugye készültök lányok, és Ti is így gondoljátok?

 

 

 

06.17

2009.06.17. 11:04

Reggel mértem: 118,4 kg. Ez vasárnap estétől 5 kg minusz. Fenem a fogam a szvingerklubra :) 

Egész nap nem voltam éhes, de ma éjjelre sikerült... Szerintem ez a különösen szerény adagoknak volt köszönhető. 

Reggeli: Kávé-tejjel, kétszersült.

Ebéd: Saláta egy tojásból meg sok zöldből. Nagy adag volt, de energiában nagyon szerény...

Vacsora: Sonka + paprika-paradicsomos sali. Ez sem volt kevés, de éjjelre sikerült éhessé válni. 

Sajnos most dolgozni kell, így nem alhatok, pedig mennék. Kollégám matat távolról a laptopomon, én meg Lukréciáéra vagyok kárhozatva.

06.16

2009.06.16. 12:42

 Reggeli tömeg: 119.6 kg

Megdöbbentő az eredmény, nem tudom, mitől zuhan ennyire a súlyom. Mindenesetre biztató, de gondolom nem így folytatódik majd. (Vagy eddig brutálisan sokat ettem, ki tudja). 

Ahogy látom, a diéta a szénhidrát és zsírfogyasztás drasztikus csökkentésén alapul, hiszen se kenyérféle, se cukor, se alkohol, se zsír nem nagyon van benne. A tegnapi - egyébként jelentős adag vacsora, jóllakatott, de energiát alig tartalmazott.

Étkezések:

Reggeli: kávé kevés tejjel és kétszersült. 

 

Ebéd: Saláta csirkehússal, 2 alma. 

 

Vacsora: Sonka, sok sonka. 

 

Ráadás: Szex :)

Ébredéskori tömeg:

121 kg, ez 2,5-tel jobb, mint a verseny kezdetekori mérlegelés eredménye, de az a sütögetés végén történt (lehet hogy a lányok nagyon akarnak szvingerklubba menni? :)  )

 Reggeli: Egy remek pohár kávé. Különösen azért örültem neki, mert egyébként nem iszom. Viszont vízhajtott, egész délelőtt pisilni jártam. Meglepő, de nem vagyok éhes.

 Ebéd: Spenót + két tükörtojás. Még mindig bírom.

A vacsora kárpótolt a szenvedésekért. :) Remek natur sült csirke, salátaágyon, és elfogadható mennyiségben. Várom az esti szexet, az is fogyaszt.

Szodor szigete

2009.06.15. 01:02

Üdvözlök mindenkit Szodor szigetén!

Ebben az esetben Szodor szigete a verseny szigete lesz! Gombóc Artúr és jómagam (Kövér Ellenőr) szeretné megmutatni Szerénkének és Lukráéciának, hogy igenis sikerülni fog a kitűzött célt elérni.

Aztán jönnek a mérföldköveknél a jól megérdemelt élvezetek; fullos lesz a leszbi show és a cél elérésénél úgyszintén valami élvezet. Majd még ezeket a dolgokat alakítsuk, pontosítsuk...

Szevasztok

A kilók

2009.06.14. 23:47

Na szóóóval... Kövér Ellenőrrel azt beszéltük, hogy mindenképp csak nyerhetünk ezen a megmérettetésen - no de ha már mérés: 123 kg-ról a cél 114, illetve 106 kg ----> 97 kg.

Felettébb kííííííváncsi leszek, hogyan fog ez összejönni! 

Egyet nem értek: Gombóc Artúr azt nem írta le, hogy még egyéb, nagyon nagy kihívást jelentő feltétel is akad, ami az Ő házastársi kötelességét illeti :DD

Szurkolok!!! ;)

 

Mégyegszer a kilók: Kövér Ellenőr tömege itt , Gombóc Artúré meg itt követhető nyomon.

Eltört alattam a szék

2009.06.14. 22:32

Kerti partin voltunk Kövér Ellenőréknél. Régóta ismerjük egymást, dolgoztunk is egy munkahelyen régebben. Időnként felhívjuk egymást, találkozunk és jókat eszünk-iszunk együtt.

A régi szép időkben együtt ismertük meg a párcserés szex, meg a nagy négyes gabalyodásokban rejlő örömforrásokat. (Lukrééécia biztos beleszól mindjárt, hogy őt akkor még nem ismertük, más volt a negyedik :) (miért is tenném? olyannak ismersz?:) A párcserés időknek valahogy vége lett, született egy-egy gyereke a két párnak, aztán elkezdtünk szürkülni és hízni, ahogy 100 párból 95. 

A mai este sem indult másképp, mint szokott. A gyermekek szaladgáltak, kavicsot dobáltak a kerti tavacskába, mit sütöttünk, ettünk, Sangriát ittunk, beszélgettünk.

Aztán hirtelen összeomlott alattam a műanyag kerti szék. Szar érzés volt a földön üldögélve kikászálódnom a romok alól. De legalább sajnáltak, és nem nevettek ki :) Innen indult a beszélgetés, aminek az lett vége, hogy bevállaltuk: legalább 18 kg-ot fogyunk 4 hét alatt. 

A lányok - mivel a fogyás haszonélvezői részben ők lesznek - megígérték, hogy:

  • a projekt felénél levő milestone sikeres teljesítését követően fullos home-leszbi-show kápráztat el minket, és ad erőt a következő két hétre;
  • a projekt végén, ha sikerül kettőnknek az összesen 18 kg leadása, akkor elmegyünk közösen szvingerklubba, esetleg otthon négyesezünk egyet. 

 

Ha már így belecsaptunk, várunk még párokat ismerkedni.