Eltört alattam a szék

2009.06.14. 22:32

Kerti partin voltunk Kövér Ellenőréknél. Régóta ismerjük egymást, dolgoztunk is egy munkahelyen régebben. Időnként felhívjuk egymást, találkozunk és jókat eszünk-iszunk együtt.

A régi szép időkben együtt ismertük meg a párcserés szex, meg a nagy négyes gabalyodásokban rejlő örömforrásokat. (Lukrééécia biztos beleszól mindjárt, hogy őt akkor még nem ismertük, más volt a negyedik :) (miért is tenném? olyannak ismersz?:) A párcserés időknek valahogy vége lett, született egy-egy gyereke a két párnak, aztán elkezdtünk szürkülni és hízni, ahogy 100 párból 95. 

A mai este sem indult másképp, mint szokott. A gyermekek szaladgáltak, kavicsot dobáltak a kerti tavacskába, mit sütöttünk, ettünk, Sangriát ittunk, beszélgettünk.

Aztán hirtelen összeomlott alattam a műanyag kerti szék. Szar érzés volt a földön üldögélve kikászálódnom a romok alól. De legalább sajnáltak, és nem nevettek ki :) Innen indult a beszélgetés, aminek az lett vége, hogy bevállaltuk: legalább 18 kg-ot fogyunk 4 hét alatt. 

A lányok - mivel a fogyás haszonélvezői részben ők lesznek - megígérték, hogy:

  • a projekt felénél levő milestone sikeres teljesítését követően fullos home-leszbi-show kápráztat el minket, és ad erőt a következő két hétre;
  • a projekt végén, ha sikerül kettőnknek az összesen 18 kg leadása, akkor elmegyünk közösen szvingerklubba, esetleg otthon négyesezünk egyet. 

 

Ha már így belecsaptunk, várunk még párokat ismerkedni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirverseny.blog.hu/api/trackback/id/tr231185234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása